Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prerelease: Ravnica Allegiance!

January 19 @ 11:00 - January 20 @ 18:30

Magic tar sin tredje vända på en av alla tiders mest populära magicvärldar – Ravnica!

Lördag den 19:e januari och söndag den 20:e januari så bjuder Mindstage in till prerelease! Vi kör alltså två turneringar som vanligt. Den här gången spelar vi på Arena 29, som ligger i närheten av stigbergstorget! Missa inte massor av roligt magicspelande, boosteröppnande, utlottningar och priser!

Eftersom Arena 29 är lite mindre än Hvitfeldtska så kommer både lördagens och söndagens prerelease att vara begränsade till max 100 spelare. Därför är det superviktigt att man föranmäler sig! Vi kommer troligtvis inte ta emot några anmälningar på plats.

Speciellt med den här prereleasen är att du väljer mellan ett av fem prerelease guild kits. Azorius, Gruul, Orzhov, Rakdos eller Simic. Ett kit innehåller fem vanliga Ravnica Allegiance-boosters och en speciell guild-booster som endast innehåller kort ur din guilds färger, inklusive ett datumstämplat foilrare. Du kan välja vad du vill spela när du föranmäler dig. Om du inte har valt ett guild i förväg kommer du att få välja bland de som finns kvar.

Hur går turneringen till?
Det är enkelt. Du får sex boosters. Öppna dem och bygg en så bra lek som du bara kan! Din lek måste innehålla minst 40 kort, inklusive basicländer som du kan låna av oss. Sedan kommer du att möta en slumpad motståndare varje runda. Om du vinner så får du 3 poäng. Om du spelar lika så får du 1 poäng. Vi begränsar oss till 6 rundor, hur många spelare vi än blir. En lagom mängd Magic med andra ord! Efter att samtliga rundor är färdiga så är det den som samlat på sig flest poäng som står segrande!

De spelare som går obesegrade (6-0) genom alla 6 rundor kommer att kamma hem varsin Booster Display!

Självklart så är det inte bara de obesegrade som vinner någonting. Vi har ett flertal boosterdisplayer som kommer att fördelas mellan spelarna som placerar sig i toppen! Dessutom lottar vi ut diverse produkter mellan rundorna som alla har chans på! Som vanligt får alla deltagare en extra booster utöver de sex som ingår i turneringsavgiften, oavsett hur det går. Du är alltså alltid garanterad minst sju boosters.

Datum:
Lördag 19:e januari
Söndag 20:e januari

Registrering: 10.00-10.45 (Starttid 11.00)
Plats:
Arena 29
Djurgårdsgatan 29
41462 Göteborg

Kostnad: 280kr
(270 kronor om du förbetalar på Mindstage)

Föranmälan:
031-7010809

Maxantal: 100 spelare.

Hjärtligt välkomna, och lycka till med booster-öppnandet!

Mvh William,
Mindstage

Details

Start:
January 19 @ 11:00
End:
January 20 @ 18:30
Posted in