Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stor prerelease

January 19 @ 11:00 - 19:00

Nu är nästa stora Magic-release runt hörnet i form av Theros: Beyond Death! I Theros så söker gudarna obarmhärtigt dyrkan av sina dödliga undersåtar. Men i underjorden finns det bara en mästare: de dödes herre. Bryt dig loss från dina dödsbojor när en hjälte återföds!

Lördag den 18:e och söndag den 19:e januari så bjuder Mindstage in till stor-prerelease på Hvitfeldtska! Prereleasen samlar både lite nyare och mer rutinerade spelare till en riktig magicfest! Så missa inte massor av roligt magicspelande, boosteröppnande, utlottningar och priser!

För att vara garanterad en plats och för att det är hjälpsamt för oss som planerar så får man gärna föranmäla sig genom att ringa oss på 031-7010809.

Hur går turneringen till?
Det är enkelt. Du får sex boosters. Öppna dem och bygg en så bra lek som du bara kan! Din lek måste innehålla minst 40 kort, inklusive basicländer som du kan låna av oss. Sedan kommer du att möta en slumpad motståndare varje runda. Om du vinner så får du 3 poäng. Om du spelar lika så får du 1 poäng. Vi begränsar oss till 6 rundor, hur många spelare vi än blir. En lagom mängd Magic med andra ord! Efter att samtliga rundor är färdiga så är det den som samlat på sig flest poäng som står segrande!

De spelare som går obesegrade (6-0) genom alla 6 rundor kommer att kamma hem varsin Booster Display!

Självklart så är det inte bara de obesegrade som vinner någonting. Vi har ett flertal boosterdisplayer som kommer att fördelas mellan spelarna som placerar sig i toppen! Dessutom lottar vi ut diverse produkter mellan rundorna som alla har chans på! Som vanligt får alla deltagare en extra booster utöver de sex som ingår i turneringsavgiften, oavsett hur det går. Du är alltså alltid garanterad minst sju boosters.

Datum:
Lördag 18:e januari och/eller söndag 19:e januari

Registrering: 10.00-10.45 (Starttid 11.00)
Plats:
Hvitfeldtskas Matsal
Rektorsgatan 2
41133 Göteborg

Kostnad: 320kr
(310 kronor om du förbetalar på Mindstage)

Föranmälan:
031-7010809

Hjärtligt välkomna, och lycka till med booster-öppnandet!

Mvh William,
Mindstage

Details

Date:
January 19
Time:
11:00 - 19:00
Posted in